Våra tjänster

Responsiv Design

Responsiv webbdesign är idag en av grundpelarna för att ge besökaren en positiv upplevelse på en sajt oavsett om de surfar på mobilen, plattan eller sitter framför en datorskärm. På en responsiv sajt anpassas bilderna automatiskt och skalas upp eller ner beroende på skärmstorlek. Antalet kolumner, bredden på texten och hur texten struktureras anpassas också automatiskt.

Möjlighet till flera språk

Vi kan med enkla verktyg se till att din webbplats kan hantera flera språk. Beroende på vilka krav som finns det olika sätt hur webbplatsen struktureras. Allt detta utan att administrationen av webbplatsen blir speciellt mycket större än om den skulle ha ett språk.

Många möjligheter till tillval

Vill du ha extra funktioner på din webbplats så har vi alla möjligheter att hitta den lösning som du behöver, det kan vara allt från chattfunktionalitet, bokningssystem till mer avancerade funktioner som webbutik. Passa på att se till att du utnyttjar hela potentialen i din webbplats och se den inte bara som en webbsida där du informerar dina kunder. Låt din webbplats bli mer än så.

SEO

Att arbeta med SEO är avgörande för att din hemsida ska komma högt upp i sökresultaten hos sökmotorer som till exempel Google eller Bing. Ju högre upp du hamnar desto troligare är det att du kan öka trafiken till din hemsida. Vi hjälper till med att sätta upp grunden för detta arbete.

Webbutik

Som bekant flyttar allt mer av försäljningen till webbhandel. Vi hjälper gärna till med att integrera en webbutik till din webbplats. Vi hjälper även till med integrationen med olika betalningslösningar så som Klarna, Hips, Paypal eller andra betalningslösningar som finns på marknaden idag. Vi ser även till att din webbplats krypteras och blir säkrad och redo för webbhandel ur säkerhetsaspekten.

Webbhotell

Vi hjälper dig gärna med att flytta din webplats till driftsäkra och tillförlitliga webhotell som har en bra prisbild. Beroende på vilka funktioner du behöver på din webbplats så kan vi även anpassa prisbilden så du bara behöver betala för det du verkligen behöver och kommer att utnyttja.

“För att lyckas måste vi först tro att vi kan.”
Michael Korda